duminică, 24 aprilie 2011

Iron Sky

În 1945 naziştii au ajuns pe lună. În 2018 se întorc pe Pământ.

Fugiţi din calea tribunalelor militare, naziştii s-au refugiat pe lună acum peste şase deceni. De atunci, plănuiesc întoarcerea şi preluarea controlului. Invazia este planificată pentru anul 2018.
O idee buna! Actori, sunt buni! Concluzia: e de rau!!!!
E o idee foarte buna (nu exceptionala, dar buna): nazistii pe luna {in realitate exista niste teorii, dar sigur nu sunt nazisti pe luna (si NASA nu ne spune tot), daca va documentati veti vedea ca in urma unor reportaje s-a descoperit ca Neil (ala primu' pe Luna) a exprimat un lucru (bla bla bla... nu am retinut; ceva de genu: Nave imense, gigantice etc. etc.), cika ar fi colaborat nazisti cu niste omuleti mici si verzi si de acolo tehnologie}, sa revenim. Deci sunt acolo nazistii aia pe luna (cum dreq au ajuns ei acolo cand in '45 abia s-au inventat avioanele) vin inapoi pe Pamant si pac pac... acum care o sa fie sfarsitu' ne extermina nazistii, nu! Bineinteles ca americanii scot o arma nucleara din buzunar si bum!!!!!, totul se termina perfect, suntem, iar fericiti si gata. Am pierdut inca o seara din viata doar ca sa vad un film care nu m-a impresionat deloc.
Acum cateva amanunte: eu am comentat ideea pe care e conceput filmul, actorii (Götz Otto, asta o sa fie cel mai bun film al lui). O sa revin cu un alt comentariu inainte de aparitie {tot un esec va ramane}. O sa fie bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu